Filmfestival 2018.jpg

Kattens Filmfestival

Kom med på den røde løber, når den årlige Filmfestival afholdes i maj. Mediefagseleverne arrangerer selv showet, og kårer årets bedste film i forskellige kategorier. Mere end 300 RKS-elever har mediefag – der er derfor skarp konkurrence om statuetterne.

Kattens Filmfestival blev startet op i skoleåret 13/14. Det vil sige, at vi i 2018 kunne fejre 5 års-jubilæum, og hvert eneste år har det været en succes. Aftenen foregår i bedste Oscar-stil med fine klæder, statuetter og en duft af popcorn hængende i luften. Til årets filmfestival blev der uddelt priser i følgende kategorier:

- Bedste 1.g film
- Bedste 2.g film
- Bedste 3.g film
- Bedste skuespiller
- Bedste redigerede film
- Juryprisen
- Publikumsprisen

Emilie fra 3.d har været med til at arrangere filmfestivalen i alle tre år. I 2018 udgjorde hun den ene halvdel af værtsparret - og skulle samtidig på scenen for at modtage priser, bl.a. for sin rolle i filmen ’Røveriet’.

- Jeg er vild med bredden af film, der er på programmet. Man sidder følelsesmæssigt i lidt af en rollercoaster. Og de flotte statuetter, duften af popcorn og den røde løber er med til at gøre filmfestivalen til en helt speciel aften, ikke mindst for mediefagseleverne.
Emilie, 3.d

Nedenfor kan du se vinderfilmene fra Kattens Filmfestival 2018