Kat Talks

Få input, bliv overrasket og få udvidet din horisont til vores Kat Talks. Foredragsrækken foregår udvalgte torsdage fra 15.10-16.10.

Siden den første Kat Talk blev holdt i 2015 har mange spændende personligheder været forbi Holbækvej: Rufus Gifford, astrofysiker Anja Andersen, Mogens Lykketoft og Emma Holten for blot at nævne nogle få.

Frivilligt eller en del af undervisningen

Alle elever er altid velkomne til vores Kat Talks. Det kan være, at din lærer gør det obligatorisk for klassen at komme, fordi emnet passer godt ind i et undervisningsforløb.

Kat Talks i skoleåret 19/20

Indtil videre har vi følgende Kat Talks i kalenderen:

• 3. oktober: Bæredygtige alternativer til fossile brændstoffer v/ Anders Winther Mortensen
  • 10. oktober: Sprog og identitet v/ Lane Greene
  • 12. november: Kapitalisme 4.0 v/ Frank Hvid
  • 20. november: Plastikforurening i verdenshavene v/ Plastic Change
  • 27. februar: Filmproduktion v/ Kristoffer Kiørboe

Har du en idé til en Kat Talk eller fællestime? Kontakt Sidsel Naut (SNA): rksna@rks-gym.dk

Faglighed i fællesskab

Nogle gange rykker undervisningen ud af klasseværelset. Det sker fx til fællestimer med et aktuelt foredrag for hele skolen eller udvalgte klasser.

Løbende deltager du også i forskellige ture ud af huset – fx til destinationer i København eller i Boserup Skov.