Gå til sidens indhold
Musical hero 2023 (3)

Musicalen 2023: To på flugt

Bliv tryllebundet af musicalen på Roskilde Katedralskole, der igen i år er 100% elevstyret. Billetsalget begynder den 30. januar. 

Hvert år i skaber flere end 100 elever på tværs af alle årgange en fænomenal musical, der kulminerer med seks forestillinger i uge 7.

Billetsalg

Mandag den 30. januar kl. 15.30 åbner billetsalget til de fire forestillinger mandag-torsdag den 13.-16. februar kl. 19. Billetterne koster 75 kr. og købes via elevlogin på gymbetaling.dk. Kontakt skolen på post@rks-gym.dk, hvis du ikke er så heldig at kende en elev på skolen.

I år kan du opleve den fortryllende forestilling To på flugt. Her møder du de kendte figurer Rapunzel, Flynn Rider og Mother Gothel. Rapunzel er indespærret i sit tårn og længes efter friheden. Hendes eneste selskab er Mother Gothel, der ønsker at kontrollere Rapunzel. Imens er tyveknægten Flynn Rider atter på flugt fra hans evige forfølgere - de kongelige vagter. Hvad der så sker, må du opleve ved selvsyn. Snyd ikke dig selv for en forestilling, der traditionen tro vil slå benene væk under publikum

Samler mange interesser

Holdet er ledet af en styringsgruppe bestående af 14 elever med hver sit ansvarsområde. Musicalen er for alle, der har talent eller især interesse for enten skuespil, dans, sang, musik, lyd og lys, scenografi eller PR. Med andre ord er der rig mulighed for at udfolde sig, uanset kompetencer og interesser.

Styringsgruppen 2022-23

  • Instruktører: Amanda Forman (2.i) & Lucas Hempel (2.q)
  • Danseinstruktører: Helena Klausen (3.i) & Shanice Fausto Sae-Gao (3.w)
  • Scenografiledere: Cathrine Skelmose (2.z) og Laura Tinggaard (3.i)
  • Korledere: Karlaviola Larsen (3.t) og Marta Overbeck (3.i)
  • PR-ledere: Oscar Storgaard Frederiksen (3.a) og Maya Holm Rasmussen (3.p)
  • Bandleder: Valdemar Mellon Hansen (3.i)
  • Teknik-leder: Oliver Eilertsen (3.b) & Emil Abrahamsen (3.i)

Oplev musicalen tæt på

Se en kort film (nyt vindue) om musicalen 2022 med interview af skuespiller Amanda, instruktør Cecilia og tekniker Oliver.

Følg med i de mange forberedelser op til premieren på musicalens side på Facebook (nyt vindue) og Instagram (nyt vindue)