Gå til sidens indhold

Selvtest på skolen

Skolen har ansat et team af uddannede supervisorer, der mandage og onsdage kommer rundt i klasserne og superviserer selvpodningen. I dette informationsark (pdf) kan du læse om selvpodning og se en instruktionsvideo (knap 6 min.). Husk fortsat selv at sørge for en negativ coronatest, der er højst 72 timer, frem til midten af uge 15.

Fra onsdag den 14. april gælder følgende i forhold til test:

Medbring altid dit sundhedskort, når du kommer på skolen. Kortet er en forudsætning for at blive testet og dermed en forudsætning for at være på skolen.

  • Hvis du ikke er til stede på skolen under selvpodningen, er det en forudsætning for at være på skolen, at du kan fremvise et negativt testresultat fra en test, der er højst 72 timer.
  • Hvis du ikke ønsker eller ikke kan foretage selvtest på skolen, er det også en forudsætning for at være på skolen, at du kan fremvise et negativt testresultat fra en test, der er højst 72 timer.
  • Hvis du allerede er vaccineret er det foreløbigt stadig et krav, at du enten foretager en selvtest eller kan fremvise et negativt testresultat fra en test, der er højst 72 timer.
  • Hvis testen på skolen viser sig at være positiv følger du supervisorernes anvisninger og sørger selv for hurtigst muligt at få foretaget en PCR-test.

Har du har spørgsmål, der vedrører test, er du velkommen til at kontakte vicerektor Thomas Stilling på rktus@rks-gym.dk.

 

10.04.2021