Gå til sidens indhold
2_T8A2147_Print.jpg

Kursus i sportsernæring 4. november

Klinisk diætist afholder kursus på Roskilde Katedralskole i sportsernæring for eliteidrætsudøvere.

Mandag den 4. november kl. 17-20 vil Inger Bols, som er klinisk diætist, hjælpe elitesportsfolk samt deres trænere og forældre til at sammensætte og indtage en kost, som lever op til anbefalingerne indenfor elitesport. 

Hvem er kurset for?

  • Målrettet eliteidrætsudøvere, der træner 10-15 timer om ugen, samt deres trænere og forældre
  • Atleter under 18 år skal have en forælder eller træner med

Tilmelding

Tilmelding foregår via mail til Diana på rkda@rks-gym.dk senest den 28. oktober. Kurset er gratis, og vi byder på sandwich, vand og frugt

Mere om kurset

Der findes rigtig mange meninger om, hvad der er bedst for atleter at spise. Meget af den viden, der florerer er desværre mangelfuld eller direkte skadelig. Få styr på den grundlæggende viden om bl.a. kulhydrater, protein, væske, restitutionsmåltider,  vitaminer og mineraler og ikke mindst indsigt i konsekvenserne af mangelfuld spisning (Relativ Energimangel i Sport REM-S) med et energisk og inspirerende foredrag.

Inger arbejder ud fra evidensbaseret konsensus om sportsernæring via International Olympisk Komite og har desuden været konsulent for Team Danmark og diætist på Den Kongelige Ballet i mange år.

Privat er hun mor til tre elitesvømmere, så hun har i den grad hænderne nede i bolledejen og ved, hvad der fungerer i den travle hverdag.

Vi ses!

 

08.10.19