Gå til sidens indhold
Certifikat i Science og talent

400 talenter samles på RKS

Talentaktiviteterne buldrer derudad. Den 17. januar samles 400 ATU-elever i hallen til diplomoverrækkelse, mens andre elever deltager i olympiader og camps. Og så har vi for tredje gang opnået Certifikat i Science og Talent.

En lang tradition for talentarbejde på RKS bekræftes igen i år af de mange elever, der er nysgerrige efter at vide mere.

Det to-årige talentforløb Akademiet for Talentfulde Unge (ATU) slutter i år den 17. januar, hvor 400 elever fra hele Region Øst samles i Katedralskolens hal til taler og diplomoverrækkelse.

Nicoline N. Skjold Christensen, der er startet på forløbet i år, fortæller om ATU:

Jeg har lyst til at lære og vide mere, og med ATU kan jeg hele tiden udvide min horisont - også på den sociale front. Det motiverer mig, at jeg kan komme tilbage til almindelig undervisning med ekstra viden og nye facts om forskellige emner.
Nicoline, 2.f

Benarbejde fra talentvejledere

Året blev skudt i gang med 10 elevers deltagelse i Dansk Filosofiolympiade, mens 13 elever netop har været dybt koncentrerede under 2. runde af matematikkonkurrencen Georg Mohr. Vi venter i spænding på resultaterne.

Otte dedikerede Forskerspirer knokler med individuelle projekter og søger nu forskerkontakter, der kan supportere undervejs.

Derudover har vi i løbet af januar og februar bl.a. tre elever, der deltager i DM i Science, og fem elever, der kan se frem til at lege med sproget på Sprogcamp i engelsk, spansk og tysk.

Bag koordineringen af det store talentarbejde, som involverer 25% af skolens elever, står de dedikerede talentvejledere Mette, Petur og Sidsel og engagerede faglærere. De kunne derfor ranke ryggen, da vi igen i år – for tredje gang i træk - opnåede Certifikat i Science og Talent.

Nysgerrig?

Er du en af dem, der har lyst til flere udfordringer i hverdagen? Tag endelig fat i vores talentkoordinatorer, og læs mere om de forskellige talenttilbud.

 

11.01.2019