Gå til sidens indhold
ATU-diplomoverrækkelse

25% deltager i talentaktiviteter

Når vi tæller op, hvor mange elever der deltager i talentaktiviteter, når vi op på hver fjerde. Interessen er stigende. Og aktiviteterne spreder sig ud over stadig flere fag. 

Jeg har fået faglig indsigt i fx husketeknikker og personlighedstyper. Jeg har haft fede snakke og mødt nye synspunkter hos unge, der interesserer sig for helt andre ting end mig. Det er fedt at få udfordringer på nye og overraskende måder.
- Rasmus Vorgaard, 3.z

Rasmus Vorgaard har netop afsluttet sit toårige forløb på Akademiet for Talentfulde Unge. Sammen med 18 andre 3.g'ere - den største flok i Danmark og i Katedralskolens historie - har han været i København for at få overrakt sit diplom.


Fuld damp under talentkedlerne

Udover diplomoverrækkelsen til ATU-eleverne løber der mange andre talentaktiviteter af stablen i januar:

  • I sidste uge afviklede vi anden runde af Georg Mohr-konkurrencen, som 13 elever kvalificerede sig til.
  • Jesper (3.w), der har været den mest aktive talentdeltager i skolens historie, har været med på Unge Forskere-bootcamp i Sorø og har modtaget diplom for deltagelse i Projekt Forskerspirer.
  • Lars (1.u), Emilie (1.w) og Christina (1.z) deltager i DM i science
  • Camilla (3.b) skal på tysk sprogcamp
  • Daniel og Mads (3.u) er gået videre i geografiolympiaden

Nysgerrig?

Er du en af dem, der har lyst til mere? Her i januar er sidste frist for tilmelding til ATU (1.g), Projekt Forskerspirer (2.g) og Unge Forskere (3.g). Desuden starter masteclasses op i engelsk om et øjeblik. Tag endelig fat i vores talentkoordinatorer, og læs mere om de forskellige tilbud.

23.01.2018