Volley 2016.jpg

Team Danmark og eliteidræt

Vi ønsker at give dig de bedste muligheder for at dyrke idræt på højt niveau – samtidig med at du går på gymnasiet. Derfor er vi Team Danmark-uddannelsespartner.

Hvis du er godkendt af Team Danmark, gælder der særlige regler for din tid på Roskilde Katedralskole. Du har nemlig mulighed for ekstra støtte, tilbud og fleksibilitet, så du kan passe både din skole og din sport.

Jeg træner badminton hver dag og styrketræner to gange om ugen. Skolen er meget fleksibel, og jeg er generelt virkelig glad for de muligheder, der er på Roskilde Katedralskole. Det er dejligt at kunne være en del af en normal hverdag, hvor ikke alle er eliteidrætsudøvere.
Line Fleischer Nielsen, student 2017, Team Danmark-elev.

Morgentræning for alle eliteidrætsudøvere

Roskilde er Team Danmark-kommune. Hvis du er eliteidrætsudøver – og får den lokale godkendelse af kommunen – har du mulighed for morgentræning på Roskilde Katedralskole.

Lækre faciliteter og fleksibelt gymnasieforløb

Som Team Danmark-elev på Roskilde Katedralskole får du:

• adgang til styrketræningsfaciliteter og gode faciliteter både inde og ude
  • mulighed for morgentræning
  • fleksibilitet i forhold til konkurrencer og træningslejre
  • mulighed for ekstra undervisning ved fravær i forbindelse med Team Danmark-aktiviteter
  • mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af eksamen.
  • en Team Danmark-koordinator, der ved hvad hun snakker om og hjælper dig

Mulighed for 4-årigt gymnasieforløb

På Roskilde Katedralskole kan du vælge et 4-årigt forløb, hvis det er den optimale løsning for dig. Det aftaler vi normalt i forårssemesteret i 1.g, når du har fået en fornemmelse for, hvilke krav skolearbejdet stiller.

Du kan vælge mellem alle studieretninger. Nogle studieretninger sikrer dig tid til morgentræning.

Team Danmark elever 2016.JPG

Spørgsmål?