Team Danmark elever.JPG

Team Danmark og eliteidræt

Vi ønsker at give dig de bedste muligheder for at dyrke idræt på højt niveau – samtidig med at du går på gymnasiet. Derfor er vi Team Danmark-uddannelsespartner.

Hvis du er godkendt af Team Danmark, gælder der særlige regler for din tid på Roskilde Katedralskole. Du har nemlig mulighed for ekstra støtte, tilbud og fleksibilitet, så du kan passe både din skole og din sport.

Det er virkelig rart, at skolen hjælper så meget. Sporten tager meget tid, og nogle gange glipper jeg skolegang og forskellige aktiviteter. Så er det en lettelse, at jeg ved, at skolen støtter op, hvis det bliver nødvendigt.
Bastian Bruunsgaard Secher 3.x, Team Danmark-elev

Morgentræning for alle eliteidrætsudøvere

Du er garanteret tid til morgentræning på udvalgte dage hvis du vælger en af vores eliteidrætsstudieretninger

• Samfundsfag A, Engelsk A
  • Matematik A, Fysik B, Kemi B

Vi har et godt samarbejde med de lokale foreninger og klubber om at få hverdagen til at hænge sammen.

Lækre faciliteter og fleksibelt gymnasieforløb

Som Team Danmark-elev på Roskilde Katedralskole får du:

• adgang til styrketræningsfaciliteter og gode faciliteter både inde og ude
  • mulighed for morgentræning
  • fleksibilitet i forhold til konkurrencer og træningslejre
  • mulighed for ekstra undervisning ved fravær i forbindelse med Team Danmark-aktiviteter
  • mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af eksamen.
  • en Team Danmark-koordinator, der ved hvad hun snakker om og hjælper dig

Mulighed for 4-årigt gymnasieforløb

På Roskilde Katedralskole kan du vælge et 4-årigt forløb, hvis det er den optimale løsning for dig. Det aftaler vi normalt i forårssemesteret i 1.g, når du har fået en fornemmelse for, hvilke krav skolearbejdet stiller.

Diana TDK.JPG

Spørgsmål?