Naturvidenskabelige studieretninger.jpg

Naturvidenskabelige

Du tænder på matematik, forsøg og naturlige forklaringer.

De naturvidenskabelige studieretninger fokuserer på, hvordan verden omkring os hænger sammen, og hvordan vi kan forstå og beskrive naturen ved hjælp af eksperimenter og teorier.

Interesserer du dig for at udvikle nye lægemidler, finde nye energikilder eller skabe materialer, som hjælper andre i hverdagen, skal du vælge en naturvidenskabelig studieretning.

Science hitter på Katedralen

På Roskilde Katedralskole oplever vi stor interesse for science. De sidste par år har omkring 600 elever ud af 1400 valgt en naturvidenskabelig studieretning, og den stigende interesse for talentprogrammer ser vi ikke mindst inden for science. Det giver stærke faglige miljøer blandt både lærere og elever.

Certifikat i Science og Talent.jpg

Certifikat i Science og Talent

Roskilde Katedralskole er et af de få gymnasier i Danmark, der har modtaget "Certifikat i Science og Talent". Vi har nemlig stort fokus på talentudvikling og lever op til Sciencetalenters vision om, at flere skal inspireres til at uddanne sig indenfor naturvidenskab.