Musical Fællesbillede 2022

Musicalen 2022: Ønskeøen

Bliv tryllebundet af musicalen på Roskilde Katedralskole, der igen i år er 100% elevstyret.

Hvert år i skaber flere end 100 elever på tværs af alle årgange en fænomenal musical, der kulminerer med seks forestillinger i uge 7. Holdet er ledet af en styringsgruppe bestående af 13 elever med hver sit ansvarsområde. Musicalen er for alle, der har talent eller især interesse for enten skuespil, dans, sang, musik, lyd og lys, scenografi eller PR. Med andre ord er der rig mulighed for, at du kan udfolde dig inden for det, der interesserer lige præcis dig.

Styringsgruppen 2020-21

• Instruktører: Cecilie Tonø Kjær (3.f) & Johanne Hansen (5.i)
  • Danseinstruktører: Freja Esmark Kristensen (2.d) & Katrine Winther (2.w)
  • Scenografiledere: Bianka Storm Beveridge (3.w) & Louise Munniche Jensen (3.i)