Musical-hero.jpg

Musicalen 2021: Aladdin

Bliv tryllebundet af musicalen på Roskilde Katedralskole, der igen i år er 100% elevstyret.

Af Emil Overgaard Schnipper (3.w), PR-leder i Musicalen

NB: Holdet har med blødende hjerter måtte aflyse årets musical pga. corona.

Hvert år i skaber flere end 100 elever på tværs af alle årgange en fænomenal musical, der kulminerer med seks forestillinger i uge 7. Holdet er ledet af en styringsgruppe bestående af 13 elever med hver sit ansvarsområde. Musicalen er for alle, der har talent eller især interesse for enten skuespil, dans, sang, musik, lyd og lys, scenografi eller PR. Med andre ord er der rig mulighed for, at du kan udfolde dig inden for det, der interesserer lige præcis dig.

I 2021 er musicalen Aladdin - fortalt som den aldrig er fortalt før. Manuskriptet er skrevet af instruktørerne selv. Historien tager afsæt i Disneys klassiker, men den er inspireret af de utallige versioner, der er lavet af Aladdin gennem tiden helt tilbage fra ”Tusind og én nats drøm”. Stykket lægger vægt på gadedrengen Aladdins forsøg på at skabe sig et bedre liv, men han er ikke den eneste med denne drøm. På paladset er alle fra storvesiren til vagterne, sultanen og prinsessen uenige om, hvordan landet skal regeres, og det er denne tumult vores Aladdin kaster sig ind i ...

Styringsgruppen 2020-21

• Instruktører: David Baunbæk Thomsen (3.s) & Nicoline Therese Læssøe Berg (3.i)
  • Danseinstruktører: Ida Sandvad Nielsen (3.s) & Victoria Shange-Andersen (2.m)