Musical collage.jpg (1)

Musical 2020: Cirque de Sorell

Traditionen tro kan du blive tryllebundet af musicalen på Roskilde Katedralskole i uge 7. Som sædvanlig er forestillingen 100% elevstyret, og i år er ikke bare manuskriptet, men også selve historien skrevet af eleverne. Gå ikke glip af årets musical 'Cirque de Sorrell'.

Af Freja Kanstrup (3.z), PR-leder i Musicalen

I år tager vi på en rejse gennem Europa med Emma, en rig grevedatter. Hele sit liv har hendes største drøm været at være med i et cirkus. Hun er træt af pomp og pragt og gider ikke længere at være fars lille pige. Emma er pige, og står derfor ikke til at arve noget, hendes fremtid afhænger derfor af, at hun kan blive en værdig hustru og finde sig en greve. Men det gider hun aldeles ikke.

Efter et cirkus har besøgt hendes by, tager hun en dristig beslutning og stikker af fra sin far og sine vante omgivelser for at snige sig ombord på cirkustoget. Ombord bliver hun taget varmt imod, da cirkusdirektøren, Francis Sorrell, håber på at kunne vriste nogle penge ud af Emmas rige far, Henry. Men pengene sidder ikke løst på Henry, og pludselig står Emma i midten af et opgør om penge, familie og værdier.

Emmas drøm viser sig at blive et mareridt, og intet er, som hun forventede.

Hop om bord på cirkustoget, og tag med Emma ind i en fremmed verden, hvor forskelligheder mødes, og værdien af et tag over hovedet bliver konkret. Oplev en fortælling om at finde sig selv, sit folk og sine sande værdier.

Styringsgruppen 2020

• Instruktører: Malthe Krogh (3.z) & Johanne Hansen (3.i)
  • Danseinstruktører: Ida Sofie Sternhagen Nielsen (3.u) & Lærke Lindqvist (3.u)
  • Scenografiledere: Anna Angela Kaiser (3.t) & Rikke Galasz Nielsen (3.f)