Clara Steinvig spiller Lady Marian.jpg

Robin Hood - elevernes musical 2018

I år kan du opleve historien om Robin Hood i et brag af en forestilling, som traditionen tro er 100 % elevstyret.

Af årets instruktører Laura Veitland og Matthew Boddie.

Med skuespil, musik og dans får du gensyn med dine yndlingskarakterer fra den klassiske historie og møder nye spændende personligheder i en handling fyldt med nye relationer, konflikter og uventede drejninger.

Musicalens univers er sat i 1190, hvor England er i krig med Frankrig. Englands gode og retfærdige konge, Richard Løvehjerte, leder den engelske hær. Omkring dette tidspunkt har en ung mand ved navn Robin netop besluttet sig for at finde sig selv, og tager afsked med sin barndomskæreste Lady Marian. Han melder sig som bueskytte i den engelske hær og lover Marian at vende hjem til hende, når krigen engang er slut. Men da Kong Richard forlader Nottingham overlades magten til hans udspekulerede lillebror Prins John.

Krigen med Frankrig raser i 6 lange år, hvori Prins John har haft masser tid til at misbruge sin nye magt til sine egoistiske formål. I en uventet drejning finder Robin sig på vej tilbage mod Nottingham og det går op for ham, at mange ting kan ændre sig på 6 år. Robin må gøre op med sig selv, om han er villig til at betale prisen for at kæmpe for noget, der er større end ham selv.

Forestillinger i uge 7

Forestillingerne bliver opført mandag-torsdag i uge 7 kl. 19.

Mellem klokken 16 og 18:30 kan du aflevere din billet og få et nummer, der afgør, hvornår du får adgang til salen, det vil sige pladserne bliver givet efter "først til mølle"-princippet. Når du har modtaget nummeret er du velkommen til at vente i caféen eller tage hjem og komme igen.

Se billeder og læs nyheden Pletskud fra Robin Hood.

Årets skuespillere:

Robin Hood: Lukas Kooij 3.u

Lady Marian: Clara Steinvig 3.i

Elisabeth: Annika Beveridge 2.f

Ellen: Siw Maibom 3.e

Prins John: Jonas Macdonald 3.e

Gilbert: Søren Sandberg 1.u

Sheriffen: Johanne Hansen 1.i

Lille John: Fabian Pedersen 2.i

Mathilda: Helena Rasmussen 3.

Broder Tuck: Mads Bjerre 2.i

Styringsgruppe: