Clara Steinvig spiller Lady Marian.jpg

Robin Hood - elevernes musical 2018

Årets musical bød på historien om Robin Hood i et brag af en forestilling, som traditionen tro var 100 % elevstyret.

Af årets instruktører Laura Veitland og Matthew Boddie.

Med skuespil, musik og dans stod det på gensyn med vores yndlingskarakterer fra den klassiske historie og mødte nye spændende personligheder i en handling fyldt med nye relationer, konflikter og uventede drejninger.

Musicalens univers var sat i 1190, hvor England var i krig med Frankrig. Englands gode og retfærdige konge, Richard Løvehjerte, ledte den engelske hær. Omkring dette tidspunkt havde en ung mand ved navn Robin netop besluttet sig for at finde sig selv, og tog afsked med sin barndomskæreste Lady Marian. Han meldte sig som bueskytte i den engelske hær og lovede Marian at vende hjem til hende, når krigen engang var slut. Men da Kong Richard forlod Nottingham overladte han magten til hans udspekulerede lillebror Prins John.

Krigen med Frankrig stod på i 6 lange år, hvori Prins John havde haft masser tid til at misbruge sin nye magt til sine egoistiske formål. I en uventet drejning fandt Robin sig på vej tilbage mod Nottingham og det gik op for ham, at mange ting kan ændre sig på 6 år. Robin måtte gøre op med sig selv, om han var villig til at betale prisen for at kæmpe for noget, der var større end ham selv.

Se billeder og læs nyheden Pletskud fra Robin Hood.

Se også Kanal Roskildes udsendelse om årets musical.

Årets skuespillere:

Robin Hood: Lukas Kooij 3.u

Lady Marian: Clara Steinvig 3.i

Elisabeth: Annika Beveridge 2.f

Ellen: Siw Maibom 3.e

Prins John: Jonas Macdonald 3.e

Gilbert: Søren Sandberg 1.u

Sheriffen: Johanne Hansen 1.i

Lille John: Fabian Pedersen 2.i

Mathilda: Helena Rasmussen 3.

Broder Tuck: Mads Bjerre 2.i

Styringsgruppe: