Galla ankomst 2017.jpg

Årets fester

I løbet af et skoleår er der cirka fire HROAR-fester og seks Råhygge-aftener. Desuden har vi flere traditionsrige fester. Der venter med andre ord altid en god aften rundt om hjørnet.

Støttefest

Forud for 2.g’ernes studieture, afholder de et festligt støttearrangement, hvor de samler penge ind til deres tur. Denne dag er alle velkomne – også personer uden direkte relation til skolen. Dagen er typisk en lørdag i november. Klasserne serverer mad og drikke og arrangerer forskellige former for underholdning.

Gallafest

Et af skoleårets højdepunkter for 3.g’erne er den årlige gallafest, hvor alle de kommende studenter finder det stiveste (eller mest opfindsomme) puds frem, danser lanciers og fester. Gallafesten afholdes kort tid inden eksamensperioden går i gang. Ankomsten til festen foregår ved hjælp af kreative køretøjer: traktor, tandemcykel, helikopter eller limousine – kun fantasien sætter grænsen. Familie og venner er velkomne til at overvære ankomsten.

Dimittendfest

Når translokationen er overstået, og alle studenterne har fået deres eksamensbevis, er studenter og forældre inviteret til dimittendfest. Typisk har skolen 1200 gæster til middag. For at dette kan lade sig gøre, hjælper mange elever fra 1.g og 2.g til med at dække borde, servere maden og rydde op.

Gamle elevers fest

Den første lørdag i oktober rulles den røde løber ud for de seneste ni årgange af elever til den populære Gamle elevers fest. Gensynets glæde er stor – man mødes med gamle venner og mindes tiden på RKS. En del af lærerne deltager også i festen. Tilmelding sker til Fathi: rkpfr@rks-gym.dk