Jubilarfest.jpg

Elevforening for tidligere elever

Roskildenser-Samfundet arbejder for at styrke forbindelsen og sammenholdet mellem tidligere elever fra skolen. Foreningen yder også legater.

Det er ikke bare skolen, der har en lang historie. I 2016 kunne skolens elevforening Roskildenser-Samfundet fejre 100 års-jubilæum.

Jubilarfest i juni

Elevforeningen arbejder for at styrke forbindelsen og sammenholdet mellem tidligere elever fra skolen. Bl.a. holder foreningen hvert år i juni en jubilarfest på skolen, og de udgiver årsskriftet Roars Kilde.

Rejselegater

I 3.g kan du søge om et rejselegat på op til 15.000 kr. Oplysninger omkring legatet og hvordan du søger, kan du se i Lectio i maj eller juni.

Legatet vil kunne bruges til hel eller delvis dækning af rejse-, studie- og opholdsudgifter. Hvis du modtager et legat, vil foreningen gerne have, at du efterfølgende afleverer en kort beskrivelse af rejsen og dit udbytte. Beskrivelsen bliver bragt i årsskriftet Roars Kilde.

Legatet uddeles ved årets dimittendfest.

Medlemskabet er gratis, det år hvor du bliver student.

De følgende 5 år efter studentereksamen (4.g-8.g) er det årlige kontingent på 50 kr. Herefter er kontingentet 150 kr. pr. år.

Du kan også vælge at købe et livsvarigt medlemsskab for 1.500 kr.

Vil du have mere at vide?

Læs meget mere på foreningens hjemmeside roskildensersamfundet.dk.