Luftfoto JPEG.jpg

Gennemsnitlig klassekvotient: 27,9

Antal medarbejdere pr. august 2018
146 medarbejdere i alt

Du kan se karaktergennemsnit for de enkelte fag og niveauer mm. under Skolen i tal.

Indsatsområder

På Roskilde Katedralskole har vi vedtaget fem strategiske indsatsområder under overskriften: En skolekultur, der styrker dannelse, læring og præstationer:

• Bedre læring og præstationer med klasseledelse
  • Bedre præstationer ved prøver
  • Bedre præstationer med gode læringsprocesser i det daglige arbejde
  • Bedre præstationer med mindre fravær
  • Bedre præstationer med videndeling og sparring

Se også resultatlønskontrakter (skoleudviklingsplaner).

Årsrapporter

Skolens vigtigste resultat i 2018 var dimissionen af 463 studenter ved translokationen den 29. juni 2018 - det højeste antal i skolens snart 1000 år lange historie. Antallet af studenter var 415 i 2016 og 418 i 2017.

Studenternes samlede eksamensgennemsnit var i 2018 på 7,5. I 2017 og 2016 var det 7,4.

Væsentlige nye projekter, skolen har igangsat eller gennemført i 2018, er bl.a. følgende:

• Fortsat implementering af ny gymnasiereform
  • Initiativer for at fjerne forstyrrelser i klasserummet
  • Videre arbejde med læringsmål og succeskriterier samt et øget fokus på formativ evaluering
  • Ny organisering på talentområdet, som er i vækst. For tredje år i træk har vi fået Certifikat i Science og Talent.
  • Flere muligheder for Team Danmark-elever og eliteidrætselever, som vi får stadig flere af. Vi er igen blev udnævnt til Team Danmark-uddannelsespartner.