Gå til sidens indhold
Rockwool

Innovationsløsninger med virksomheder og organisationer

I mandags tog businesslinjerne og et erhvervsøkonomi-valghold fat på innovationsforløbet COCONF.

2.p, 3.p og et EØ-valghold er en del af dette års COCONF-innovationsforløb. I COCONF skabes løsninger i partnerskaber mellem det private erhvervsliv, offentlige institutioner, studerende og samfundsaktører i øvrigt. Og forløbet går hele vejen fra problem til implementering af løsninger.

Forløbet begyndte i mandags, hvor dagen - som var arrangeret af Corolab - startede med et besøg hos ROCKWOOL. Herefter fortsatte eleverne dagen på RKS med besøg fra Roskilde Kommune og Boligselskabet Sjælland. De tre parter stillede hver en udfordring:

  • Hvordan kan man anvende rockflow til at rense spildevand?
  • Hvordan kan man skabe en bæredygtig sti?
  • Hvordan man kan øge delebilsordningen i kommunen?

Attraktive præmier på spil

Eleverne vælger nu en af udfordringerne, som de skal komme med løsningsforslag til. Og det er ikke småtterier, der er på spil. For udover den grundlæggende tanke om, at vi skaber den største forskel og de bedste samfundsløsninger ved at arbejde sammen på tværs af brancher og fagligheder, så kan de deltagere, der går videre, vinde pengepræmier på op til 195.000 kr. og få mulighed for at indgå partnerskab med opgavestilleren.

Endelig får man også mulighed for at indgå i samarbejde med Danske Bank, hvor man bl.a. får indsigt i, hvordan man tiltrækker investorer.

Se flere billeder fra opstartsdagen på Facebook (nyt vindue)

Læs mere om COCONF (nyt vindue).

 

07.10.22