Claus foran Hallen 2019

Virtuel undervisning til 28. februar

Her kan du læse beskeden fra Claus efter pressemødet 28. januar om de forlængede restriktioner. Husk at følge med i Lectio, hvor vi løbende sender beskeder.

Kære elever

Som mange af jer sikkert allerede har hørt, har statsministeren netop forlænget restriktionerne frem til og med søndag den 28.2, dvs. til og med vores vinterferie.

Jeg skal være ærlig og indrømme, at det ikke kom helt bag på mig, selvom jeg havde drømt om noget andet. Der er ikke andet at gøre lige nu end at holde ud, uanset hvor trist det hele kan se ud.

Hvis det kan være nogen trøst, så kan jeg sige, at vi savner jer uendeligt meget på skolen.

Det er faktisk dejligt, når der dagligt kommer elever forbi skolen for at hente bøger. Det er fedt lige at hilse på jer (på afstand naturligvis), og lige se, at I har det godt.

Jeg glæder mig over, at smittetallet blandt de unge er lavt, og jeg kan kun tilslutte mig den store ros, som sundhedsministeren gav jer på pressemødet. På RKS er det bl.a. kommet til udtryk ved kun to smittetilfælde blandt elever, siden jeg skrev til jer sidst.

I går forrest med det gode eksempel. Lad os håbe, at det smitter af på alle andre grupper i samfundet, så vi hurtigst muligt kan få jer tilbage på skolen igen.

Jeg er stolt af jer.

De bedste hilsner