Gå til sidens indhold
Studenter 2020 med venner

Sidste 3.g-eksamen og translokation

3.g'erne bliver studenter den 21.-23. juni. Fredag den 25. juni holder vi fire translokationer for de nyudklækkede studenter.

Myndighedernes retningslinjer giver heldigvis gode muligheder for at fejre de kommende studenter. Det er så velfortjent efter dette særlige skoleår. 

Sidste eksamen

3.g'ernes sidste mundtlige eksamen er mandag den 21. juni, tirsdag den 22. juni eller onsdag den 23. juni. Se det præcise tidspunkt i Lectio. Fem gæster må komme med indenfor på skolen i forbindelse med den sidste eksamination. Flere gæster må være med til fejring udenfor, hvor vi stiller bord/bænkesæt og telte op. 

Myndighederne har givet grønt lys til vognkørsel den 24. juni, som klasserne selv arrangerer. Dog må studenterne ikke mødes på tværs af klasser og gymnasier, som der ellers er tradition for på Stændertorvet.

Translokation den 25. juni

For at følge retningslinjerne deler vi klasserne op i fire translokationer. Vi har så vidt muligt taget hensyn til søskende og til klassestørrelse, så antallet af studenter ved hver translokation bliver nogenlunde den samme:

  • Kl. 13: 3.r + 3.s + 3.t + 3.y
  • Kl. 15: 3.a + 3.c + 3.e + 3.f  +3.m
  • Kl. 18: 3.b + 3.i + 3.q + 3.u + 3.w
  • Kl. 20: 3.d + 3.p + 3.x + 3.z

Translokationerne foregår i skolens store hal. Der er ikke begrænsning på antal gæster til translokationen, men vi opfordrer til, at det kun bliver den nærmeste familie. 
Vi forventer, at hver translokation tager mellem fem kvarter og halvanden time. Derefter er der fotografering af studenterne, så I skal regne med ca. to timer.

Vi har tirsdag den 8. juni sendt denne invitation til 3.g'erne med de nærmere detaljer for translokationen. 

Husk gyldigt coronapas

For at være på skolens område, skal alle - både elever, medarbejdere og gæster - have gyldigt coronapas. 

Vi glæder os til en fantastisk studenteruge 2021!

Opdateret 14.06.2021