Studenter 2020

Eksamen og studenterdage 2021

Et særligt skoleår er ved at rinde ud. Ugerne byder på færre eksamener end normalt, men heldigvis god mulighed for at at fejre de kommende studenter.

Eksamen

Vi offentliggør eksamensplanen i Lectio den 6. maj kl. 16. En politisk aftale betyder, at der er færre eksamener i år end normalt.

• 3.g'erne skal til skriftlig eksamen i dansk og til tre mundtlige eksamener, hhv. SRP-eksamen og to eksamener i A-fag
  • 2.g'erne skal til én mundtlig eksamen og til skriftlige årsprøver i de A-fag, de har haft i år (undtagen historie)
  • 1.g'erne skal til én mundtlig eksamen og til skriftlige årsprøver i engelsk og matematik.

Eksamens- og årsprøveaktiviteter vil være placeret i perioden 7.-23. juni. Skriftlig dansk i 3.g ligger dog tidligere.

Sidste dag med undervisning

For alle tre årgange er fredag den 4. juni sidste dag med undervisning. Hygge og samvær vil være i fokus denne dag. Hvordan dagen præcist kommer til at forløbe, hører I nærmere om i Lectio.

Studenterugen

Retningslinjerne fra ministeriet er kommet, og de giver heldigvis mulighed for en velfortjent fejring af de kommende studenter.

• 3.g'erne bliver studenter 21.-23. juni: Sidste mundtlige eksamen er mandag, tirsdag eller onsdag i uge 25. Se det præcise tidspunkt i Lectio. Fem gæster må komme med indenfor på skolen i forbindelse med den sidste eksamination. Flere gæster må være med til fejring udenfor, hvor vi stiller bord/bænkesæt og telte op.
  • Vognkørsel 24. juni: Myndighederne har givet grønt lys til vognkørsel. Dog må man ikke mødes på tværs af klasserne på Stændertorvet.
  • Translokation 25. juni: Vi holder i alt fire translokationer fredag den 25. maj hhv. kl. 13, 15, 18 og 20. Fordelingen af klasser melder vi ud hurtigst muligt efter pinse. Der er ikke begrænsning på antal gæster til translokationen, men vi opfordrer til, at det kun bliver den nærmeste familie. Translokationen forventes at tage mellem fem kvarter og halvanden time, og i forbindelse med translokationen skal klasserne også fotograferes.

Vær opmærksom på, at alle der opholder sig på skolens grund, skal have gyldigt coronapas og bære mundbind indenfor.

Opdateret 25.05.2021