Delvis genåbning fra 14. marts

En aftale i Folketinget om delvis genåbning af gymnasierne betyder, at alle elever på Roskilde Katedralskole kan møde til udendørs undervisning én gang om ugen fra uge 11.

Foreløbigt har vi lavet en plan for de to kommende uger frem til påskeferien:

• 1.g kan mødes til udendørs undervisning én dag i uge 11 og én dag i uge 12.
  • 2.g kan ligeledes mødes til udendørs undervisning én dag i uge 11 og én dag i uge 12. Sidstnævnte dag fastlægges senere efter ønske fra lærerne i det flerfaglige forløb.
  • 3.g skriver SRP (studieretningsprojekt) frem til og med den 24. marts, så deres fremmøde bliver enten den 25. eller 26. marts.

Krav om test

Det vigtigste her og nu er, at I i Lectio orienterer jer om, hvilke dage I skal til udendørs undervisning, så I kan planlægge test forinden. For at kunne mødes til den udendørs undervisning er det et krav for både elever og lærere, at man inden for de seneste 72 timer har opnået et negativt testresultat fra enten en kviktest eller PCR-test. Se oversigt over teststeder på coronasmitte.dk (nyt vindue).

Husk varmt tøj, varmt fodtøj og mad/drikke. Og husk som altid at holde jer orienteret i Lectio, hvor der løbende kommer information.

På Børne- og Undervisningsministeriet hjemmeside kan man læse mere om genåbningen (nyt vindue).

Opdateret 12.03.2021