Team Danmark-uddannelsespartner

Virtuelt Team Danmark-informationsmøde 30. november

Er du eliteidrætsudøver, og har du et ønske om at kombinere en ungdomsuddannelse med din elitesport?

Vær med til Team Danmarks virtuelle informationsmøde 30. november kl. 18.30, hvor du kan høre om ordningen generelt og de lokale tilbud.

Tilmelding

Mødet er målrettet eliteidrætsudøvere og forældre, og du tilmelder dig på forhånd (nyt vindue).

Til mødet kan du høre om bl.a. sportslig godkendelse, supplerende undervisning og gode råd ift. planlægning og sport-life balance. Læs evt. mere på Team Danmarks hjemmeside (nyt vindue)

Kontakt endelig Roskilde Katedralskole

Som Team Danmark-uddannelsespartner lægger Roskilde Katedralskole normalt hus til det årlige informationsmøde for Sjælland og hovedstadsområdet. Men pga. den virtuelle afvikling kan elever og medarbejdere fra Katedralskolen ikke være til stede.

Vi vil derfor opfordre til, at du også kontakter skolens Team Danmark-koordinator Diana Andersen på mail rkda@rks-gym.dk eller tlf. 21277312.

Vi har nu flere end 75 Team Danmark- og elitesportsudøvere, som har fleksible rammer under deres gymnasieforløb:

• Plads til morgentræning i skemaet, hvis du vælger specifikke studieretninger
  • Mulighed for 4-årigt gymnasieforøb
  • Supplerende undervisning i forbindelse med sportsrelateret fravær
  • Team Danmark-koordinator og mentorordning
  • Høj grad af forståelse for elitesport
  • Forløb målrettet kombinationen af elitesport og uddannelse
  • Styrketræningsfaciliteter

Læs mere om Team Danmark og eliteidræt på RKS.

19.11.2020