Virtuel undervisning i 1.g frem til 12. juni pga. COVID-19-tilfælde

I løbet af pinsen er jeg blevet bekendt med, at seks elever er blevet testet positive med COVID-19 - måske som følge af 12 1.g’eres private fællesrejse til Sverige i Kristi himmelfartsferien (Tilføjelse 2. juni: Jeg vil gerne understrege, at vi på ingen måde kan vide, om eleverne er blevet smittet i Sverige eller har haft smitten med hjemmefra). Eleverne har været i skole den 28. maj, hvor 1.g’erne havde fysisk undervisning.

Jeg har mandag den 1. juni været i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed. På opfordring fra Styrelsen for Patientsikkerhed har jeg besluttet at aflyse al fysisk undervisning i 1.g frem til og med fredag den 12. juni.

Udvis skærpet opmærksomhed på symptomer

I samme periode opfordrer Styrelsen for Patientsikkerhed kraftigt alle elever i 1.g, deres pårørende og ansatte på skolen, der var på arbejde den 28. maj, til at udvise skærpet opmærksomhed i forhold til symptomer på COVID-19.

Det er selvfølgelig stærk beklageligt, men på bagrund af opfordringerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed ser jeg ingen anden udvej.

Undervisningen fortsætter i den omtalte periode som virtuel undervisning efter skema.

Ovenstående er samtidig en påmindelse til os alle om, at coronakrisen langt fra er overstået. Der er fortsat grund til at udvise den største forsigtighed.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Claus

01.06.2020 - opdateret 02.06.2020.