Status på coronasmitte

Hver fredag vil du her kunne se, om der har været smittetilfælde på RKS den forløbne uge. Vi orienterer desuden løbende elever og medarbejdere.

Uge 1

Fire elever fra fire forskellige klasser er konstateret coronasmittet.

Uge 52+53 (juleferien)

I juleferien er to medarbejdere og 13 elever fordelt på 11 klasser blevet konstateret smittet med corona.

Uge 51

I ugen, der er gået, er otte elever fra seks klasser konstateret coronasmittet.

Uge 50

Ni elever er smittet siden sidste fredag. Eleverne er fra seks forskellige klasser.

Uge 49

Seks elever fra seks forskellige klasser er konstateret smittet i den forløbne uge.

Uge 48

Siden sidste fredag er seks elever fra tre klasser konstateret coronasmittet. En medarbejder er også smittet.

Uge 47

Der er i den forløbne uge konstateret syv smittede elever fordelt på seks klasser.

Uge 46

Siden sidste fredag er én medarbejder og tre elever fra tre forskellige klasser konstateret smittet.

Uge 45

Fire elever fra tre forskellige klasser er konstateret smittet med coronavirus. Desuden er to medarbejdere smittet.

Uge 33-44

På de 11 uger, der er gået siden sommerferien, har i alt seks elever været konstateret smittet. Eleverne kommer fra fem forskellige klasser. Desuden har en medarbejder været smittet.

Opdateret 08.01.21