Coronagoddag 3.g 2020

Skolestarten 2020

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny årgang 1.g’ere og til at se 2.g og 3.g igen. Corona-situationen vil sætte sit præg på hverdagen, men ved fælles hjælp skal vi nok få et både lærerigt, sjovt og trygt skoleår.

Kære alle elever

Vi følger fortsat de retningslinjer, vi får fra Sundhedsstyrelsen og Børne- og Undervisningsministeriet. På mange måder kan vi starte undervisningen op relativt normalt, men selvfølgelig er det super vigtigt med god håndhygiejne og afstand - og at I generelt følger de anvisninger, I får på skolen, så vi passer bedst muligt på hinanden.

Det er Sundhedsstyrelsens vurdering, at man på skoler kan fravige den generelle anbefaling om 1 meters afstand mellem elever i samme gruppe/klasse. Når flere klasser er samlet, gælder anbefalingen om 1 meters afstand fortsat.

I hører nærmere

• 1.g: I får meget mere at vide, når I kommer på skolen mandag den 10. august
  • 2.g og 3.g: I får i første omgang nærmere besked i Lectio. På første skoledag onsdag den 12. august starter I desuden dagen sammen med jeres klasselærer.

Vi glæder os til at se jer!

Kh Claus

07.08.20