Klima-studieretning

Nye linjer: Business, Europaklasse og klima

Blandt vores 20 studieretninger er der nye skud på stammen. Måske er en af dem noget for dig?

Mens vi dette skoleår har lanceret en ny samfundsfaglige businesslinje og en Europaklasse, bliver det fra skoleåret 2020/21 også muligt at vælge en klimalinje.

Klimalinjen

Er du interesseret i hvordan mennesker, samfund og natur påvirker hinanden, og vil du gerne gå i dybden med klima, miljø og bæredygtighed i både lokal og global kontekst? Så er klimalinjen lige noget for dig.

Businesslinjen

På den samfundsfaglige businesslinje samarbejder vi med lokale, nationale og internationale virksomheder og har fokus på økonomiske sammenhænge, handel og markedsføring. Vi arbejder med konkrete cases. Og du bliver klogere på de politiske og økonomiske muligheder og udfordringer i vores foranderlige verden, hvor etablerede magtcentre forskydes, og hvor nye globale og kulturelle problemstillinger opstår.

Europaklasse

Er du glad for sprog og interesseret i at mødes med andre europæiske unge? Vil du lære en masse om andre kulturer og samfund? I Europaklassen kommer du på en ekstra studietur allerede i 1.g, hvor vi besøger vores venskabsgymnasium i Holland sammen med andre unge fra Europa.

Flere studieretninger end de fleste

Du skal først vælge studieretning i slutningen af grundforløbet, og vi hjælper dig med at afklare, hvilken studieretning der passer til lige præcis dig. Fordi vi er et stort gymnasium, opretter vi flere studieretninger end de fleste. Det giver dig altså rigtig gode valgmuligheder.

Se oversigten over studieretninger.

10.01.2020