Gå til sidens indhold

Forholdsregler vedr. Corona

I denne tid er det ekstra vigtigt, at vi passer på hinanden og følger myndighedernes anbefalinger.

Vi fortsætter den almindelige undervisning som planlagt, og opfordrer alle til at vise omtanke og følge Sundhedsstyrelsens råd, bl.a. om god håndhygiejne og om at hoste/nyse i ærmet. Her er de seneste dages tiltag på RKS:

11. marts

  • Kantinen: Fra torsdag den 12. marts vil kantinen holde lukket. Det vil være muligt at købe sandwich fra fire forskellige stationer rundt på skolen. Tag meget gerne madpakke med.
  • Fitnesskælderen: Fra onsdag den 11. marts lukker vi fitnesskælderen.

10. marts

  • SygdomUdvis stor ansvarlighed omkring sygdom. Hvis du er syg, så bliv hjemme. Hvis du i løbet af skoledagen bliver syg, så tag hjem. Husk som altid at skrive i fraværsnoten, at du har været syg. Det indgår i skolens vurdering af dit fravær.
  • Transport: Undgå kollektiv transport i det omfang det er muligt, fx ved at gå til og fra stationen eller ved at tage en senere bus om eftermiddagen og en tidligere bus om morgenen.

Vi har aflyst større sociale arrangementer, foreløbigt til udgangen af marts. Desuden har vi ekstra rengøring.

Det er en usædvanlig situation for alle, og vi må hjælpe hinanden, så godt vi kan. Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte kontoret. Se også hjemmesiden coronasmitte.dk, hvor myndighederne samler aktuelle nyheder, spørgsmål og svar mv.