Hollændere på besøg i 1.p 2020

Businessklassen i EU-projekt med 240 europæiske unge

’The Future of Work in the EU’ er overskriften på et 2-årigt Erasmus-projekt, som Katedralskolen har fået EU-midler til.

1.p – vores nye businessklasse – er blevet en del af et EU-projekt sammen med i alt 240 gymnasielever fra Holland, Sverige, Litauen, Rumænien, Grækenland og Finland. Undervejs i projektet bliver eleverne klogere på fremtidens job - og på forskelle og ligheder mellem hinandens kulturer, samfundsvilkår og karrieretanker.

Besøg hos lokale og internationale virksomheder

I denne uge besøger hollændere de seks øvrige lande, så 1.p prøver rollen som vært for de 32 hollandske elever, der er i Danmark. Under opholdet besøger de bl.a. Rockwool og Danske Bank for at høre deres bud på arbejdsmarkedet i dag og i fremtiden - et arbejdsmarked, hvor bæredygtighed og teknologi er nøgleord.

Til april mødes alle 240 unge i Holland, hvor der også indgår virksomhedsbesøg.

Se billeder fra besøget og læs artiklen i Dagbladet: Hollandske elever ville ikke hjem

06.02.2020