1.g-informationsaften bliver virtuel

Den seneste tids udvikling i coronasmitten gør, at vi aflyser de fysiske møder.

Vi ville rigtig gerne se alle 1.g'ere og forældre på skolen til de planlagte seks informationsmøder den 21. og 22. september. Men på baggrund af den seneste tids COVID-19-udvikling har vi besluttet at aflyse de fysiske møder.

Vi vil så nødigt stå i en situation, hvor vi skal lukke skolen helt eller delvist ned igen, og selvom vi har tænkt mange tanker om en corona-sikker afvikling af møderne, så er smitterisikoen trods alt lavest på denne måde.

Se videoer tirsdag den 22. september

tirsdag den 22. september kl. 17 vil I her på hjemmesiden kunne se hhv. rektor Claus Niller og studievejleder Søren Ellehammer i videoer, hvor de fortæller om det, de ville have sagt på scenen.

Vi opfordrer til, at I sætter jer sammen derhjemme og ser videoerne (de ligger der også efter kl. 17). Så kan I drøfte indholdet og eventuelle spørgsmål, der melder sig.

Vi sætter desuden ekstra tid af til studievejledernes dialog med eleverne om studieretningsvalget. I er selvfølgelig til enhver tid velkomne til at tage fat i klassens studievejleder, hvis I har spørgsmål.

16.09.20