Gå til sidens indhold
3.x og 3.y på felttur august 2019

Nak & Æd på Suseåen

En biologitur på Suseåen for 3.x og 3.y bød på dyreragout lavet fra bunden. Helt fra bunden. 

Det var en sindssyg fed tur. Efter ca. 5 km kanosejlads nåede vi vores teltplads, hvor vi dels fik lavet en masse feltarbejde, dels skulle lave mad af et rådyr, som vores ene lærer havde skaffet. 
Anna Kristine, 3.x

Anna Kristine fra 3.x har netop tilbragt to dage ved Suseåen i forbindelse med et forløb om økologi. Som del af madholdet var Anna Kristine med til at hive skindet af rådyret og gøre kødet klar til de forskellige retter, der var på menuen om aftenen. 

Også 3.y var med på turen, hvor fire forskellige habitater - søen, eng/overdrev, skov og vandløb – kom under lup. Nu skal det indsamlede feltmateriale analyseres nærmere i de kommende bilogitimer.

- Det er altid fedt at få fingrene i naturen på den måde, fx lavede vi undersøgelser af sigtdybde. Og så var det super hyggeligt at være afsted sammen. Der var god tid til skumfiduser og hygge ved bålet om aftenen.

Se flere billeder på Facebook.

Læs om studieretningen med Biologi A.

03.09.2019