Første skoledagskram 2018

500 nye 1.g’ere har taget hul på gymnasielivet

De nye elever på Roskilde Katedralskole blev traditionen tro mødt af store kram og velforberedte guider på første skoledag mandag d. 13 august.

Det var trætte elever, der forlod skolen dagen efter første skoledag. Et intenst døgn med introaktiviteter, nye relationer og teamopgaver i Boserupskoven var vel overstået.

Fra flere nye elever var der ros til guiderne fra 2.g for den måde, de hjalp den nye årgang med at blive klædt på til de næste 3 år på Katten. Fx sagde Noemi fra k7 tirsdag morgen efter at have overnattet på skolen med de andre elever fra 1. årgang:

Guiderne lavede sjove lege, der rystede os godt sammen som klasse.

Se billeder fra 1.g'ernes introdøgn.

Nyrenoverede klasselokaler

2.- og 3.g’erne kom tilbage fra sommerferie om onsdagen, hvor Katten summede af gensynsglæde på kryds og tværs af klasser og årgange. Her kunne vi bl.a. også indvie et par nye lækre lokaler, som har været under ombygning over sommeren.

Et nyt skoleår på Katten er skudt i gang!

22.08.2018