Kram første skoledag 2017

Traditionen tro bliver de nye 1.g-klasser i dag budt varmt velkommen på ægte RKS-vis. Masser af kram, velforberedte guider og hyggelige introaktiviteter.

I dag har 18 nye 1.g-klasser taget hul på gymnasielivet på Roskilde Katedralskole. I alt er 510 elever blevet budt velkommen af krammehold og uddannede guider fra 2.g.

Intenst introdøgn

Dagen igennem har guiderne sørget for små lege og aktiviteter, lige som lærere også har udfordret de nye elever med ballebold, poetry slam, dans, politisk rollespil og meget mere. I aften venter Boserupløbet, og introdøgnet fortsætter derefter med overnatning på skolen.

Tre helt uforglemmelige år venter nu forude. Rigtig hjerteligt velkommen til alle. Vi glæder os til at lære jer godt at kende!

Se billeder af kram og Boserupløb på Facebook.

07.08.2017