Krammebillede til nyhed 2017.JPG

Optagelsesbrev til elever i 18 nye 1.g-klasser

I dag sender vi det endelige optagelsebrev ud til de ansøgere, som efter sommerferien begynder i en af vores 18 nye 1.g-klasser.

Det er flere end 500 elever - og vi glæder os til at se hver eneste af jer! Guider fra de nuværende 1.g-klasser bliver i disse dage uddannet til at byde dig og hele den nye årgang velkommen på en rar og sjov måde.

Glæd dig til at blive en del af livet og fællesskabet

Som Sebastian fra 3.r sagde på scenen til Åbent Hus:

Fællesskabet er noget unikt på Katedralskolen. Her er ikke noget hierarki; man kan sagtens tale med en stor, farlig 3.g'er, selvom man er 1.g'er. Alle kan snakke med alle. Det gør din gymnasietid så meget nemmere. Vi er 1400 elever, som alle har det tilfælles, at vi er her for at blive klogere på os selv og verden. Og vi har alle forskellige interesser, som vi gerne vil dyrke. Når du kommer herud, kan du med det samme mærke, at folk der går på Katten, de vil gerne det her. Katten oser af engagement.

Vi ses den 7. august

Du kan altså roligt begynde at glæde dig, til du skal modtages med varme kram og glade guider mandag den 7. august.

I løbet af juni får du tilsendt materiale om skolen og opstarten. Vi glæder os til at se dig!

28.04.17