Tarzan 2017.jpg

Musicalen er en stor familie

Flotte gorillakostumer, dygtige skuespillere og knipskarpe dansemoves er pakket ind i lækre musiknumre af blandt andet Michael Jackson, Muse og Elvis, når eleverne i disse dage opfører deres musical Tarzan, som de selv har skabt.

Sammenholdet er super godt. Alle snakker med alle, og vi bakker hinanden op og er imponeret over, hvad de andre grupper kan.
Joachim Kubel 3.c, instruktør

Eleverne styrer det hele selv

Det er den klassiske historie om jungledrengen Tarzan og hans gorillafamilie, der kæmper for deres overlevelse, da englændere kommer til junglen for at fælde mahognitræerne og blive rige.

Musicalen er elevstyret for 11. år i træk - det er nemlig eleverne selv, der skriver manuskriptet, syr kostumerne, spiller musikken og instruerer forestillingen. Eleverne har faktisk øvet hver uge siden september.

Se flere billeder på Facebook.

Læs også interviewet med skuespiller Mads fra 1.i i Lejre Lokalavis og en artikel skrevet af Karina fra 3.e, som Paperboy har bragt.

14.02.2017