Drama på aaben dans.JPG

Aaben dans bevæger dramatikelever

Dramatikeleverne oplever på tæt hold det professionelle kulturliv, når de i disse uger har kreativt forløb med Aaben Dans.

Thomas Eisenhardt, der er kunstnerisk leder af Aaben Dans, har efter en workshop på Musicon givet eleverne til opgave selv at skabe forestillinger ud fra specifikke krav. Fx skal skabelsesprocessen foregå på gulvet.

Det mest spændende sker, når I bevæger kroppene rundt på gulvet, og ikke når I sidder og snakker ved et bord. Når I bevæger jer sammen, sker der ting, I ikke kan tænke jer til.
Thomas Eisenhardt

Fasttømret samarbejde

Samarbejdet mellem Roskilde Katedralskole og egnsteatret var på forsøgsbasis sidste skoleår, og de gode erfaringer har nu ført til en egentlig samarbejdsaftale.

Forløbet kulminerer med visning af elevernes egne forestillinger i vores teatersal UNDERVÆRKET. Undervejs skal eleverne også ind og se "What do you think" på Aaben Dans.

Læs også artiklen om samarbejdet i Roskilde Avis

09.02.2017