Ungdommens folkemøde.JPG

RKS til Ungdommens Folkemøde

Fem klasser er torsdag og fredag i København for at deltage i Ungdommens Folkemøde, der bliver afholdt for første gang. I alt deltager 15.000 unge sammen med politikere og interesseorganisationer. Her bliver der lagt vægt på unges mening og holdning til demokratiet og samfundets udvikling - ligesom Folkemødet på Bornholm i juni.

Begge dage er der blevet debatteret, lyttet til oplæg og arbejdet i workshops til den helt store guldmedalje.

En glad Pernille fra 3.q fortæller:

Her er super god stemning, og så er det fedt, at man ikke bare er tilhører, men selv bliver involveret, fx gennem mange sjove quizzer og konkurrencer
Pernille, 3.q

Eleverne fra RKS har bl.a. mødt EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager og Johanne Schmidt-Nielsen - samt Rufus Gifford og Emma Holten, som begge besøger skolen snart til to Kat Talks.

Se flere billeder på Facebook.

09.09.2016