Besøg af Nicolai Moltke-Leth.JPG

Nicolai Moltke-Leth inspirerer eleverne

Hallen var ramme for en inspirerende pep talk, da Roskilde Katedralskoles 1400 elever var samlet til fællestime med Nicolai Moltke-Leth torsdag formiddag.

Den tidligere jægersoldat, bjergbestiger og ekstremsportsudøver har i mange år arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale på lederuddannelser og er nu drevet af at overføre tankerne til en ny målgruppe, nemlig teenagere.

Et fantastisk liv er ikke noget du får, men noget du skaber
Nicolai Moltke Leth

Dette var et af Nicolai Moltke-Leths budskaber. Han mener, at vores største udfordring er vores egen underbevidsthed, som fortæller os, at vi ikke kan. Derfor skal vi lære at tæmme den.

Undervejs i foredraget blev der både krammet, brølet og tænkt eftertænksomme tanker. Og mange elever har fået lyst til at dykke længere ned i emnet.

19.08.2016