Gå til sidens indhold
IMG_2653.jpg

Hvorfor vælge Roskilde Katedralskole?

RKS er et af landets mest søgte gymnasier. Her syder af liv og aktivitet, her gør vi os umage, og her er rart at være.

Mange vælger Katedralen pga. det gode sociale liv. Det er også noget, vi værner om, for det sociale miljø på gymnasiet er vigtigt for din personlige trivsel og måden, du lærer på. Når du føler dig tryg og godt tilpas, så lærer du bedre. Derfor bruger vi meget energi på fællesarrangementer, hygge og fester, ligesom vi spiller musik, laver musical og dyrker sport efter skoletid.

Vi tager læring alvorligt. Lærere, ledelse og elever stiller krav til hinanden og skaber sammen den høje kvalitet i dagligdagen, som skolen er kendt for.

En stor skole giver dig masser af muligheder

Vi er en stor skole med 1400 elever, og det giver dig nogle fantastiske muligheder. Ikke bare fordi vi kan oprette flere studieretninger og valgfag end de fleste. Men også fordi rigtig mange ideer og initiativer kan vokse og leve. 

Vælger du at gå på Roskilde Katedralskole, tør vi godt love dig tre fantastiske år med spændende undervisning og dedikerede lærere. Med kammerater og kærester. Med studierejser og fester. Alt i alt store oplevelser baseret på faglighed og fællesskab, som du kan blive en del af.

Hvis du passer dine ting, så sidder huen på dit hoved om tre år.