Åbent Hus-elever 2017

Åbent Hus

Skal du snart vælge ungdomsuddannelse? Så kom til Åbent Hus på Roskilde Katedralskole og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som stort gymnasium.

Kom til Åbent Hus onsdag den 24. januar 2018 kl. 19-21. Her kan du møde elever og lærere, blive klogere på stx og mærke stemningen på Roskilde Katedralskole.

Claus Niller, der er rektor, byder velkommen i Hallen. Herefter kan I gå frit rundt på skolen og høre mere om de mange spændende fag, studieretninger og de mange elevudvalg og fester på skolen.

Jeg var til Åbent Hus fire steder, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle vælge. Og så syntes jeg, at Katten var helt vildt fed. Jeg følte mig bedst tilpas her.
Caroline Dahl Jensen, 2.f (international klasse)

Mere information

Til Åbent Hus kan du få trykmaterialer om bl.a. skolen og studieretningerne, så du kan læse mere derhjemme. Du og dine forældre er altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning. Og endelig kan du selvfølgelig klikke rundt på hjemmesiden og få indtryk af, hvordan det er at gå på Katedralen.

Besøgsdage

Hvis du er forhindret i at komme til Åbent Hus, er du velkommen til at besøge os på en af besøgsdagene. Her kan du møde en studievejleder og se, hvordan undervisningen foregår i en 1.g-klasse.

Besøgsdagene for 2018 er endnu ikke fastlagt, men de ligger typisk i uge 7.

Kontakt Irma Kobæk (rkkb@rks-gym.dk eller 28 29 29 56) og fortæl, hvilken dag du gerne vil besøge skolen.