Åbent Hus 2018.JPG

Åbent Hus

Skal du snart vælge ungdomsuddannelse? Besøg Roskilde Katedralskole den 21. januar 2019, og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som et stort gymnasium.

Vi holder Åbent Hus mandag den 21. januar 2019 kl. 19-21

Her kan du møde elever og lærere, blive klogere på stx og mærke stemningen på Roskilde Katedralskole.

Program

Kl. 19-20: Vi mødes i hallen, hvor rektor og elever fortæller om livet på skolen.
Kl. 20-21: Gå rundt på skolen, og snak med elever og lærere om vores mange spændende fagstudieretninger og de mange sociale aktiviteter

Jeg var til Åbent Hus fire steder, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle vælge. Og så tænkte jeg, at Katten var helt vild fed. Jeg følte mig bedst tilpas her.
Caroline Dahl Jensen, 3.f (international klasse)

Mere information

Til Åbent Hus får du materialer om bl.a. skolen og studieretningerne, så du kan læse mere derhjemme. Du og dine forældre er også altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning. Og endelig kan du selvfølgelig klikke rundt på hjemmesiden og få et indtryk af, hvordan livet er på Katedralen. Se mere om begivenheden.

Besøgsdage i uge 7

Hvis du er forhindret i at komme til Åbent Hus, fx fordi du går på efterskole, er du meget velkommen til at opleve skolen på en af vores besøgsdage. Her kan du møde elever, rektor og studievejledere, og du kan følge hverdagen i en 1.g-klasse.

Besøgsdagene for 2019 er:

• Mandag den 11. februar kl. 9.00-13.30
  • Torsdag den 14. februar kl. 9.00-13.30.

Kontakt Irma Kobæk (rkkb@rks-gym.dk eller 29 28 29 56) og fortæl, hvilken dag du gerne vil besøge skolen.