Åbent Hus 2018.JPG

Åbent Hus

Skal du snart vælge ungdomsuddannelse? Besøg Roskilde Katedralskole til Åbent Hus i januar, og oplev de mange muligheder, vi kan tilbyde som et stort gymnasium.

Vi holder Åbent Hus hvert år i januar. i 2019 var det mandag den 21. januar kl. 19-21

Her kan du møde elever og lærere, blive klogere på stx og mærke stemningen på Roskilde Katedralskole.

Program

Kl. 19-20: Vi mødes i hallen, hvor rektor og elever fortæller om livet på skolen. Der er også snigpremiere på et nummer af den 100% elevstyrede musical.
Kl. 20-21: Gå rundt på skolen, og snak med elever og lærere om vores mange spændende fagstudieretninger og de mange sociale aktiviteter

Da jeg besøgte Katedralen til Åbent Hus, følte jeg mig velkommen. Der var noget særligt over den varme atmosfære, de søde elever og de engagerede lærere, jeg blev mødt af. Det faglige miljø, de fede faciliteter og mange forskellige udvalg tiltrak mig, og det ville jeg bare være en del af.
Karoline Grove, 1.f (international klasse)

Mere information

Til Åbent Hus får du materialer om bl.a. skolen og studieretningerne, så du kan læse mere derhjemme. Du og dine forældre er også altid velkomne til at kontakte skolens studievejledere og få personlig vejledning. Og endelig kan du selvfølgelig klikke rundt på hjemmesiden og få et indtryk af, hvordan livet er på Katedralen. Se mere om begivenheden.

Parkering

Vi ved af erfaring, at skolens egen parkeringsplads ikke har kapacitet til de mange gæster denne aften. Derfor opfordrer vi til, at du benytter parkeringspladsen ved Kvickly Hyrdehøj. Kør ned i bunden af parkeringspladsen – så er du ganske tæt på skolen.

Besøgsdage i uge 7

Hvis du er forhindret i at komme til Åbent Hus, fx fordi du går på efterskole, er du meget velkommen til at opleve skolen på en af vores besøgsdage. Her kan du møde elever, rektor og studievejledere, og du kan følge hverdagen i en 1.g-klasse.

Besøgsdagene for 2019 var:

• Mandag den 11. februar kl. 9.00-13.30
  • Torsdag den 14. februar kl. 9.00-13.30.

Kontakt Irma Kobæk (rkkb@rks-gym.dk eller 29 28 29 56) og fortæl, hvilken dag du gerne vil besøge skolen.